partners   |   reviews   |   over ons

Contact

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken in onze werkplaats, dan kunt u met eigen ogen zien wat wij maken. Wilt u graag dat wij meekijken wat zou passen in uw eigen interieur, dan komen wij graag bij u langs. Voor beide mogelijkheden kunt u een afspraak maken door ons even te bellen op 0492-764700 of mobiel op 06-29426260.

Uiteraard kunt u ook per e-mail contact met ons opnemen. Mail naar info@vandikhout.com.

Graag tot ziens!

vandikhout_steigerhout_werkplaats_02

Levertijd en Montage

Levering gaat in overleg en is afhankelijk van de opdracht. De meubels kunnen in overleg bij u thuis of op locatie worden gemonteerd.

Bezorgen of afhalen

Bezorgen is binnen een straal van 10 kilometer gratis. Daarbuiten betaalt u een bezorgprijs. Dit is altijd in overleg. U kunt uw meubel ook zelf bij de werkplaats ophalen.

Betalen

Betalen doet u deels bij aanvang van de werkzaamheden en deels als u het meubel komt ophalen of bij aflevering. Voor grotere particuliere en zakelijke opdrachten betaalt u in drie termijnen: een percentage bij verstrekking van de opdracht, een percentage bij aanvang van de werkzaamheden en een percentage bij aflevering of montage op locatie. Deze percentages stemmen we vooraf met elkaar af.

Service en garantie

Vandikhout.com staat voor persoonlijke service en kwaliteit. Mocht u toch niet tevreden zijn dan zoeken we samen naar een oplossing.

Afwerking

De meubels worden in principe onbehandeld afgeleverd. Op verzoek en tegen een meerprijs behandelen wij de meubels met lak, beits, was, olie of krijtverf.