partners   |   reviews   |   over ons

Contact

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken in onze werkplaats, dan kunt u met eigen ogen zien wat wij maken. Wilt u graag dat wij meekijken wat zou passen in uw eigen interieur, dan komen wij graag bij u langs. Voor beide mogelijkheden kunt u een afspraak maken door ons even te bellen op 0492-764700 of mobiel op 06-29426260.

Uiteraard kunt u ook per e-mail contact met ons opnemen. Mail naar info@vandikhout.com.

Graag tot ziens!

vandikhout_binnen_01

Binnen

Zo klaar als een klontje of wat hulp nodig? Wij denken met u mee over maatvoering, functionaliteit, design, onderhoud en kleur.

> Verder

vandikhout_buiten_01

Buiten

Altijd gedroomd van een sfeervol terras? Denk eens aan steigerhout. Met een goede beits of lak gegarandeerd, jarenlang genieten.

> Verder

vandikhout_praktijk_01

Kinderkamer

Het meest dierbare plekje in huis verdient onze gezamenlijke aandacht. Samen met een stylist en accessoires in stijl, succes verzekerd.

> Verder

vandikhout_steigerhout_werkplaats_04

Ideeën te over

Heeft u speciale wensen, bijzondere ideeën of heeft u voor ons een foto van een meubel dat u ook graag zou willen hebben (of net iets anders), wij zijn overal voor in. Wij maken van iedere ruimte iets bijzonders, zelfs van de meest lastige hoekjes of die met schuine wanden. Verder zorgen wij ervoor dat uw meubels perfect zijn afgewerkt. Dit betekent splintervrij, geen zichtbare schroefgaten, verstekken, rvs-schroeven en desgewenst verlijmd.
 

Voor ieder interieur

Wat voor sfeer wilt u creëren? Landelijk, modern of misschien industrieel? Het kan allemaal met steigerhout. We maken meubels voor binnen, buiten en zelfs compleet gestylde kinderkamers.

Nooit uit de collectie

Wij hebben geen collectie, maar maken stuks op maat. Dit betekent dat u een eerder besteld meubel altijd bij kan bestellen. Op die manier hoeft u niet alles tegelijk aan te schaffen, maar kunt u de kosten spreiden.