partners   |   reviews   |   over ons

Contact

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken in onze werkplaats, dan kunt u met eigen ogen zien wat wij maken. Wilt u graag dat wij meekijken wat zou passen in uw eigen interieur, dan komen wij graag bij u langs. Voor beide mogelijkheden kunt u een afspraak maken door ons even te bellen op 0492-764700 of mobiel op 06-29426260.

Uiteraard kunt u ook per e-mail contact met ons opnemen. Mail naar info@vandikhout.com.

Graag tot ziens!

vdh_par_buiten01vdh_par_buiten02vdh_par_buiten03

Terras op strand

Een overkapt terras of buitenkeuken als verlengde van uw woonkamer of keuken, is dat ook uw droom? Heerlijk beschut genieten van een gezellig diner met vrienden of gewoon een kopje koffie ’s ochtends vroeg in het voorjaar. Vandikhout.com kan dit voor u realiseren. Want steigerhout geeft sfeer aan uw terras. Bij meubels voor buiten kunt u denken aan loungesets, vlonders, bloembakken, tuinsets en tafels. Allemaal op maat en geheel naar uw eigen wensen.

Behandeling met beits of lak

Vandikhout.com garandeert de duurzaamheid van steigerhouten meubels alleen onder overkappingen. Wij adviseren de meubels bovendien altijd te behandelen met beits of lak. Dit beschermt tegen weersinvloeden en verlengt de levensduur.