partners   |   reviews   |   over ons

Contact

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken in onze werkplaats, dan kunt u met eigen ogen zien wat wij maken. Wilt u graag dat wij meekijken wat zou passen in uw eigen interieur, dan komen wij graag bij u langs. Voor beide mogelijkheden kunt u een afspraak maken door ons even te bellen op 0492-764700 of mobiel op 06-29426260.

Uiteraard kunt u ook per e-mail contact met ons opnemen. Mail naar info@vandikhout.com.

Graag tot ziens!

temphome1

Horeca

Meubilair van steigerhout kan tegen een stootje. Brengt sfeer en laat gasten zich thuis voelen. Onderhoudsvriendelijk en duurzaam.

> Verder

vandikhout_winkel_01

Winkel

Anders dan anders, ook voor winkelinterieurs. Alles is mogelijk. Op maat en naar eigen wens. Ook voor lastige ruimtes.
 

> Verder

vandikhout_praktijk_01

Praktijk

Alleen voor meubels of als totaalconcept. Inclusief interieuradvies en bijpassende accessoires. Zo als u het graag ziet.

> Verder

vandikhout_steigerhout_werkplaats_04

Uw (eigen) ontwerp

Wij maken meubels en totale inrichtingen voor winkels, horecagelegenheden en praktijkruimtes. Als u wilt adviseren wij u vanaf de ontwerpfase, maar u kunt natuurlijk ook zelf met een ontwerp of voorbeeld komen. In beide gevallen maken wij voor u een ontwerptekening en gaan we aan de slag in onze werkplaats.
 

 

Uitstraling tot en met

Steigerhout is stoer, robuust en sober van vorm en past uitstekend in een landelijk, modern of industrieel interieur. Onbewerkt of in kleur. Op maat en altijd bijzonder. Met steigerhout kunt u alle kanten uit.

Nooit uit de collectie

Wij hebben geen collectie omdat we in opdracht werken en vaak op maat. Dit betekent dat u een eerder aangeschaft meubel altijd kunt nabestellen.