partners   |   reviews   |   over ons

Contact

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens kijken in onze werkplaats, dan kunt u met eigen ogen zien wat wij maken. Wilt u graag dat wij meekijken wat zou passen in uw eigen interieur, dan komen wij graag bij u langs. Voor beide mogelijkheden kunt u een afspraak maken door ons even te bellen op 0492-764700 of mobiel op 06-29426260.

Uiteraard kunt u ook per e-mail contact met ons opnemen. Mail naar info@vandikhout.com.

Graag tot ziens!

vdh_par_binnen01vdh_par_binnen03vdh_par_binnen05

Niki de Greef

Bij Vandikhout.com nemen ze je mee in het proces en denken echt mee. Zo had ik bedacht dat ik één greep op een lade wilde, totdat John Damen me vanuit de werkplaats opbelde en me ervan overtuigde dat twee grepen toch beter stond. Dat is echt typisch Vandikhout.com, net dat stapje verder gaan.

Bekijk het resultaat

Liesbeth van Brug

Ik had het werk van Vandikhout.com bij een kennis gezien en was meteen enthousiast. Ik wilde iets anders dan anders en dat is gelukt. Alles is mogelijk bij Vandikhout.com en dat werkt erg prettig. De loungeset is prachtig geworden, helemaal zoals ik het voor ogen had.

Bekijk het resultaat

Ingrid Schoeber

Eigenlijk dacht ik dat steigerhout alleen gebruikt werd voor buitenmeubelen. Totdat ik het werk van Vandikhout.com zag. Steigerhout is prachtig voor binnen! Ik had zelf al wat ideeën opgedaan, maar bij Vandikhout.com wisten ze dit aan te vullen tot een prachtig geheel.

Bekijk het resultaat

Fysio & Zo, Lorraine Mc Nab

Ik wilde een praktijkruimte met uitstraling. Daarom dacht ik aan steigerhout. En het resultaat mag er zijn. Het is erg sfeervol geworden en past goed bij de uitstraling van het pand. Dit is 150 jaar oud en wordt met de inrichting van Vandikhout.com heel mooi in zijn waarde gelaten.

Bekijk het resultaat

El & Eef Kinderkleding Rotterdam

Super tevreden met het eindresultaat vandikhout.com!! Onze kleine klantjes vinden het helemaal geweldig!! Ben je een keer in de buurt kom gezellig langs bij El & Eef Kinderkleding Rotterdam.